Ambachtelijk werk

Kruys Water ontwikkelt en realiseert op ambachtelijke wijze diverse type springers waarin kwaliteit en originaliteit voorop staat!

_DSC1453

Activiteiten
Hoewel de kern van onze activiteit zich richt op het ontwikkelen van springervorken is Kruyswater gespecialiseerd in individuele, kleinschalige productie van diverse onderdelen zodat onze opdrachtgevers hun wens kunnen realiseren. Kruyswater houdt het niet bij alleen licht aangepaste motorfietsen, bij ons draait het om zelfbouw, verwacht geen stilistische kleine structurele wijzigingen in de standaard geleverde motoren.

Onze producten zijn zoals custom motoren behoren te zijn, namelijk uniek of gebouwd in beperkte hoeveelheden.

Plug and play
Daar waar anderen de koper toestaan om te kiezen uit een breed scala van opties, richten wij ons slechts op _DSC1460een aantal modellen vorken, gebouwd vanuit de plug and play gedachte! Kruyswater vorken behoeven geen verder laswerk, eenmaal geleverd kun je in principe starten met het bouwen van jouw custom motorfiets. Tijdens de realisatie fase kun je er op vertrouwen dat we je ondersteunen. Wij bieden je overigens garantie en opties aan die je doorgaans mag verwachten van de grote fabrikanten! Wij beschikken tevens over een eigen compleet ingerichte straal- en poedercoat productie lijn!

Fixed price
Alle werkzaamheden worden door ons fixed priced aangenomen, geen verassingen achteraf! Verder mag je er van uit gaan dat wij zelf de twee grootste criticasters zijn: bijzonder eigenwijs! Vinden we het niet mooi, klopt een lijn niet of twijfelen we, dan schromen we er niet voor om de boel weer te slopen en overnieuw te beginnen, los daarvan wordt de deadline gehaald!